fbpx

Private Dining Ervaring

Geniet van onze private dining, dé culinaire avond van uw leven, in een sfeervolle, aparte ruimte, midden in het monumentale pand van Small Luxury Boutique Hotel Wilma J in Vinkeveen. Neem met elkaar plaats aan de bartafel, ontspannen in een comfortabele barstoel en geniet van de specialiteiten, die de chef-kok aan tafel bereidt.

Luxe dineren in Privésfeer

In een sfeervolle ambiance, waarbij de authentieke elementen van weleer nog zichtbaar zijn, maakt u kennis met de specials van de chef. De exclusieve gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken, aangevuld met fantastische fusion gerechten. De met zorg geselecteerde wijnen, champagnes en whisky’s verrijken de culinaire smaaksensatie en de sfeer.

Specificaties Private Dining

Reserveren voor een private dining kunt u vanaf 4 tot maximaal 10 personen. U betaalt per couvert € 125,00. Deze prijs is inclusief de privéruimte, chef-kok en 10-gangen diner. De drank, die u tijdens deze fantastische avond nuttigt, worden na afloop apart afgerekend. Uiteraard kan de chef bij het bereiden van de gerechten rekening houden met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging, wanneer u dit vooraf doorgeeft.

Wilt u uw gasten verrassen met een private dinner op een unieke locatie in Vinkeveen? Op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Geen zin om direct naar huis te gaan? Reserveer dan één van onze kamers of suites van Small Luxury Boutique Hotel Wilma J in.

Reservering

(+31) 0297 445 010

Proef de Beleving

Wilt u vooraf de sfeer proeven? Deze sfeerimpressie doet u zeker watertanden.