fbpx

Bijzondere Trouwlocatie

De locatie van Small Luxury Boutique Hotel Wilma J in Vinkeveen is uitermate geschikt om een intieme en romantische bruiloft te organiseren. De idyllische plek, het monumentale pand en luxe inrichting vormen de basis van een fantastische dag. Geef elkaar het ja-woord op deze historische plek, bezegel dit geluk met een besloten feest en eindig deze prachtige dag samen in één van onze exclusieve kamers.

Trouwlocatie in Vinkeveen

Onze trouwlocatie in Vinkeveen kent vele voordelen voor u en uw gasten. Op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam en Utrecht, is ons Boutique Hotel goed te bereiken. We beschikken over genoeg parkeergelegenheid en kunnen ook indien gewenst een luchthavenshuttle of taxi voor u regelen (prijs n.o.t.k.). Maak een romantische boottocht over de Vinkeveense Plassen of verras uw gezelschap met een luxe diner en bruidsfeest in een intieme setting. Wij verzorgen graag uw trouwdag tot in de puntjes.

Een Droomhuwelijk

Wilt u een romantische bruiloft plannen op één van de uniekste plekken van Nederland? Wij helpen u graag om deze droom te realiseren. Wij denken graag mee en hebben alle mogelijkheden om u, uw familie en vrienden in stijl te ontvangen.

Het is ook mogelijk om met uw gezelschap te overnachten in één van onze luxe kamers en suites. Vraag ons naar de mogelijkheden of bezoek Small Luxury Boutique Hotel Wilma J in Vinkeveen, om alvast in een romantische stemming te komen. Graag op afspraak, zodat wij u persoonlijk kunnen rondleiden.

Vraag meer informatie aan

(+31) 0297 445 010

Honeymoon Suite

Maak uw droomhuwelijk compleet met een overnachting in onze speciale bruidssuite. Nieuwsgierig? Bekijk alvast uw kamer.